Wie ben ik

Dit ben ik, Dagmar van Rouwendaal, geboren in 1988, moeder van vier kinderen en in 2007 begonnen als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. In oktober 2022 ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik Novo Modo opgericht om ouders te ondersteunen in de eerste periode van het ouderschap. Tijdens het werken heb ik veel ervaring opgedaan in het liefdevol verzorgen van baby’s en kleine kinderen. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen, heb ik me verder gespecialiseerd. Na vier bevallingen en kraamperiodes wil ik graag meer betekenen voor ouders die meer ondersteuning kunnen gebruiken in het eerste levensjaar van hun jongste kind.

Ik geniet van mijn gezin, ga graag met ze op pad, maar houd  er ook van om gezellig ergens een kop koffie te drinken met vriendinnen. Daarnaast sta ik regelmatig in de keuken om taarten te bakken, alleen of samen met de kinderen.

Een positieve aanpakker met een enorme drive en passie in het zorgen voor baby’s en kinderen, dat ben ik: Dagmar van Rouwendaal – Tupker